The OMCA office will be closed for Thanksgiving and will reopen Saturday, November 30th.
Join us on Saturday, December 7, 2019 for our annual Breakfast with Santa. Bring the family to enjoy a hot breakfast, holiday crafts, and a photo with Santa! There will be two seatings available: 9:00 a.m. and 9:45 a.m.
Tickets are $5.00 for CA Residents ages 2 and up; $6.00 for non-CA Residents ages 2 and up. Advance ticket sales only. Tickets go on sale to Oakland Mills residents on November 4th and if there are still seats available to the general public on November 18th.
Sponsored by the Oakland Mills Community Association.
Tickets: $35 advance/$40 at the door. Advance tickets available at The Other Barn or online at https://www.brownpapertickets.com/event/4026210 ($1.99 fee applies to online purchases). Tickets are non-refundable and cannot be replaced (buffet included). Tickets will be available at-the-door just prior to the concert. Sponsored by the Oakland Mills Community Association and Lavenia Nesmith.
Oakland Mills Board of Directors Meeting
November 12, 2019
7:00 p.m. Opening of meeting
Approve Minutes from October 22, 2019 Board Meeting
Approve Agenda for November 12, 2019 Board Meeting
7:05 p.m. Resident Remarks (10 min)
7:15 p.m. NEW BUSINESS (15 min)
Budget Items for Howard County Executive’s 1st Citizens Budget hearing
7:30 p.m. Board Vice Chair Report, Bill McCormack Jr.
7:40 p.m. Columbia Council Rep. Report, Virginia (Ginny) Thomas (10 min)
Vice-Chair of the Columbia Association Board of Directors
CA Board of Directors Update:
Discussion of the $200,000 grant to the Downtown Partnership for FY 2021 and FY 2022
Attempt to raise the assessment rates for residents that I voted against and we defeated for the third time this year; Vote on the Haven on the Lake;
Environmental changes at the CA facilities; Discussion of my meeting with County Executive Calvin Ball and Milton Mathews regarding a possible second sheet of ice at the Oakland Mills Ice Rink.
7:50 p.m. Village Manager Report, Sandy Cederbaum (5 min)
7:55 p.m. Committee Reports (10 min)
Architecture Committee, Lynn Engelke
8:05 p.m. Board Bulletin Board (5 min)
8:10 p.m. Adjourn